Na žalost Frenk i ja smo razgovarali i meni je ona njegova kombinacija najbolja jer pick up koristim svaki dan a kamp natovarim kada mi treba i sto je najvažnije mogu sa njim doslovno svakuda. Na žalost stvari su mi drugacije položene jer imam SUV koji je relativno novi .....tako da mi je ta kombinacija financijski nedostižna....
Na žalost financije mi nisu dovoljne ni za iole ozbiljniji kamper recimo ducato 1999 godišta ..(13000€) ..i onda ostaje jedino kombi na žalost upravo sa svim ovim nedostacima koje je jako realno i praktično nabrojao frenk...plus još samogradnja e tu nikada nece bit kraja ni kompletnog rjesenja (poznam svoje projekte)
moja Statlerica drži teoriju da pricekamo i skupimo za kampera a ja kažem da sada je prilika kada imamo to sto imamo u novcaniku jer ce doc neki ekstra trošak koji ce ocistiti zalihu a ako se sada kupi polovni sirovi kombi on ce stajat ispred kuce a onda se unutrasnjost pomalo sređuje.... uostalom imam jednu staru kuhinju i trosjed na razvlacenje za pocetak i vise nego dovoljno...čak razmisljam iz stare kampice pokupit kuhinju samo su vrata mala...
Na žalost Frenk je u pravu kombi je samo supstitucija za kampera i to jaaako loša...to sam osjetio na sajmu u ljubljani jer kada sam totalno opijen luksuzom iz onih super luksuznih kampica došao u kombi kapera bilo je ono, A sto je ovo? Ovako skuceno i malo! Uf, uf...odvratnost na prvi pogled...
pa nema se gdje ni raskomotiti jer opet sjedis na auto sjedistima, a onaj pomicni stolic mi dode kao daska za peglanje. Samo na žalost finacije čine život realnim....
Imam za ducata 2007 godiste i sada se radi na nabavci istog....srednja dužina....jer ga mogu relativno lako parkirati ....
Ne znam ali stalno mi je ova slika pred očima kada zamislim kampera
https://www.youtube.com/watch?v=oa_wVScHw3Q