Evo [youtube]Bajki to je i mene zanimalo jer nitko to ovdje nema pa fale informacije. Dosta cesto sa ovim autom ostanem u defektu je je to off road pa se uvijek nesto polomi pa je šlepa jedino rjesenje jer obični auto na ta mjesta ne može...
Volan to je nevjerojatno prati kompletnu putanju vucnog vozila pa cak i u ostrim zavojima i bez problema prati vucno vozilo tocno kao prikolica. Jednostavno se sam od sebe vrti koliko je potrebno u zavojima a koliko mi se cini nema nekih velikih naprezanja na upravljacki mehanizam jer se sve vrlo lako vrti. Ono sto me odusevljava za razliku od šlepanja na konopac je da se ne mora okom pratiti konopac da je stalno napet, ovdje to sve ide glatko kao i kocenje jer si u biti vucen a posebno je vazno ako otkazu kocnice...
Stvar odlicno funkcionira i uz male elektricne preinake glede signalizacije mislim da bi to bila dobitna kombinacija za vucu ALI....
problem je policija jer je kod nas zabranjeno šlepanje u svakome pogledu tako da ovo u principu otpada na dužu relaciju jer ce se uvijek naci neki nadobudni policiot...na neku kracu šumsku relaciju i sporednim cestama mozda i da, da no na zalost sve dalje je utopija...steta.....jer ideja ocito u USA funkcionira....problem je naletna kocnica jer je prikolica tj auto preko tone, zatim signalizaja bi i prosla no ako se vuce na rudu a nije prikolica nego motorno vozilo tada je to u nas do daljnjeg šlepanje i po zakonu zabranjeno...
no za nuždu ideja naveliko funkcionira kod mene 2 tone vucno vozilo slepa 1 t vuceno pa ni sa kocenjem ni stabilnoscu nema problema...sada se ipak razmatra za finalizaciju ova prva slika pa sto bude....da bude
[/youtube]